Lue uusin KuvajainenLue uusin Kuvajainen

kuva

Nettikauppaan voivat kirjautua vanhemmat ja opiskelijat, jotka ovat antaneet tilausta tehdessään kirjallisen suostumuksensa valokuvien lataamiselle nettikauppaan esikatselua varten.

Kirjautuminen Seppälän Koulukuvien nettikauppaan

Siirry nettikauppaan tästä.

Nettikauppaan kirjautuminen edellyttää, että kuvien tilaaja on antanut tilausta tehdessään kirjallisen suostumuksensa valokuvien lataamiselle Seppälän Koulukuvien nettikauppaan esikatselua varten.

Seppälän Koulukuvat lähettää tekstiviestinä ja / tai sähköpostina oppilaskoodin tilaajan tilauksen yhteydessä, koulukuvien tilauslomakkeella ilmoittamaan matkapuhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen. Oppilaskoodin vastaanottamisen jälkeen kuvien tilaaja voi muokata pakettitilaustaan 5 vuorokauden ajan, jonka jälkeen tilaus siirretään tuotantoon. Lisätilauksia voi tehdä milloin vain. Oppilaskoodia voi jakaa sukulaisille ja ystäville, jotta he voivat tehdä oman tilauksensa kuvista.

Lisätietoja nettikaupasta

p. 020 113 3330
nettikauppa@koulukuvat.com

- kuluttajaviraston_logo.png

Lisätietoja: Kuluttajaoikeuden linjaus valokuvauksesta kouluissa ja päiväkodeissa

Ajankohtaista

Kirjaudu nettitilaukseen

 

» Rekisteriseloste

Lisätietoja

Mikäli koulu on Seppälän Koulukuvien nettitilaus-asiakas, voivat nettitilaukseen kirjautua vanhemmat ja opiskelijat, jotka ovat antaneet tilausta tehdessään kirjallisen suostumuksensa valokuvien lataamiselle nettitilausjärjestelmään esikatselua varten.

Kirjaudu nettitilaukseen

 

» Rekisteriseloste

Siirryt osoitteeseen verkkokauppa.koulukuvat.com

Siirryt osoitteeseen S-foto.fi