Lue uusin KuvajainenLue uusin Kuvajainen

kuva

Nettikauppaan voivat kirjautua vanhemmat ja opiskelijat, jotka ovat antaneet tilausta tehdessään kirjallisen suostumuksensa valokuvien lataamiselle nettikauppaan esikatselua varten.

Kirjautuminen Seppälän Koulukuvien nettikauppaan

Siirry nettikauppaan tästä.

Nettikauppaan kirjautuminen edellyttää, että kuvien tilaaja on antanut tilausta tehdessään kirjallisen suostumuksensa valokuvien lataamiselle Seppälän Koulukuvien nettikauppaan esikatselua varten.

Seppälän Koulukuvat lähettää kirjautumistiedot tekstiviestinä ja / tai sähköpostina tilaajan tilauksen yhteydessä koulukuvien tilauslomakkeella ilmoittamaan matkapuhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen. Oppilaskoodin vastaanottamisen jälkeen kuvien tilaaja voi muokata timanttitilaustaan 7 vuorokauden ajan, jonka jälkeen tilaus siirtyy valmistukseen. Lisätilauksia voi tehdä milloin vain. Nettikaupassa linkin kuviin voi jakaa sukulaisille ja ystäville, jotta he voivat tehdä oman tilauksensa kuvista.

Lisätietoja nettikaupasta

p. 020 113 3330
asiakaspalvelu@koulukuvat.com

- kuluttajaviraston_logo.png

Lisätietoja: Kuluttajaoikeuden linjaus valokuvauksesta kouluissa ja päiväkodeissa

Ajankohtaista

Kirjaudu nettitilaukseen

 

» Rekisteriseloste

Lisätietoja

Mikäli koulu on Seppälän Koulukuvien nettitilaus-asiakas, voivat nettitilaukseen kirjautua vanhemmat ja opiskelijat, jotka ovat antaneet tilausta tehdessään kirjallisen suostumuksensa valokuvien lataamiselle nettitilausjärjestelmään esikatselua varten.

Kirjaudu nettitilaukseen

 

» Rekisteriseloste

Siirryt osoitteeseen verkkokauppa.koulukuvat.com

Siirryt osoitteeseen S-foto.fi