Lue uusin KuvajainenLue uusin Kuvajainen

Koulukuvat älykkääseen Wilmaan!

Olemme sähköisten palveluiden edelläkävijä. Toimme alan ensimmäisenä yrityksenä mahdollisuuden liittää koulukuvat nerokkaaseen Wilmaan. Palvelussa on useita arkea helpottavia ominaisuuksia, lue alta lisää!

Seppälän Koulukuvien kuvaamien oppilaiden ja opettajien kuvat on ollut mahdollista ladata Wilmaan. Tämän kouluille maksuttoman lisäominaisuuden Wilmaan on kehittänyt ohjelmistotalo StarSoft yhteistyössä Seppälän Koulukuvien kanssa. Palvelu soveltuu Seppälän Koulukuvien asiakaskouluille,  joilla on Primuksen ja Kurre 7:n www-liittymä Wilma.

Tietoturvallinen ja helppo käyttää

Wilman uusi kuvapalvelu mahdollistaa muun muassa oppilaiden kuvien kokoamisen ja järjestämisen istumajärjestyksen mukaisiksi luokka- tai ryhmäkuviksi.  Lisäksi Wilman ansiosta oppilaiden kuvia voidaan tulostaa eri käyttötarkoituksiin, kuten kulkukorttiin. Wilman käyttö on helppoa. Esimerkiksi kuvia ladatessa ohjelma yhdistää kuvat oikeisiin oppilaisiin automaattisesti!

Wilmassa oppilaiden kuvat ovat yhtä hyvin tietosuojattu kuin kaikki muutkin oppilaita koskevat tiedot. Opettaja näkee kaikkien oppilaidensa kuvat, mutta oppilas näkee vain oman kuvansa ja oppilaan huoltaja oman lapsensa kuvan. Huoltajat ja oppilaat eivät pääse näkemään muiden oppilaiden kuvia.

Wilman etuja

• Turvallinen ja tietosuojattu
• Älykäs arkistointi – yhdistää kuvat oppilaisiin automaattisesti!
• Oppilaat tutuiksi – muunneltava istumajärjestys
• Valmiit kuvatiedostot eri käyttötarkoituksiin
• Maksuton lisäpalvelu

Kysy lisää kätevästä Wilmasta!

StarSoft Oy
p. (06) 320 2500
myynti(at)starsoft.fi

Usein kysyttyä

Lisätietoja ja vinkkejä kuvien massatuontiin löydät StarSoftin sivuilta.

- - wilma-palvelu.jpg

Ajankohtaista

Kirjaudu nettitilaukseen

 

» Rekisteriseloste

Lisätietoja

Mikäli koulu on Seppälän Koulukuvien nettitilaus-asiakas, voivat nettitilaukseen kirjautua vanhemmat ja opiskelijat, jotka ovat antaneet tilausta tehdessään kirjallisen suostumuksensa valokuvien lataamiselle nettitilausjärjestelmään esikatselua varten.

Kirjaudu nettitilaukseen

 

» Rekisteriseloste

Siirryt osoitteeseen verkkokauppa.koulukuvat.com

Siirryt osoitteeseen S-foto.fi